Weerstation - Werkhoven
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 11 augustus 2020 om 23.51 uur.

Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui.

Vannacht zijn er naast opklaringen ook wolkenvelden en in het midden en zuiden komen er eerst nog enkele (onweers)buien voor. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 21°C en de oostelijke wind is zwak tot matig.

Vandaag overdag zijn er perioden met zon en vooral in de middag ontstaan er waarschijnlijk weer een paar onweersbuien, met daarbij kans op hagel, windstoten en veel regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 29°C op de Waddeneilanden tot 34°C in het oosten en zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit oost tot zuidoost. In de middag gaat op de stranden de wind van zee waaien.

In de nacht naar donderdag zijn er opklaringen met enkele wolkenvelden en blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 21°C en de wind is overwegend oostelijk, zwak tot matig.

Donderdag overdag zijn er perioden met zon en in de loop van de middag en avond ontstaan er opnieuw enkele onweersbuien. Windstoten, hagel en in korte tijd veel regen zijn daarbij weer mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 32°C. De zwakke tot matige wind komt eerst uit oost tot zuidoost en in de middag uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)