Weerstation - Werkhoven
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 03 oktober 2022 om 07.20 uur.

Eerst plaatselijk mist. Verder zonnige perioden en vrijwel overal droog

Waarschuwingen 
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.
Vanochtend is er vooral in het zuidoosten eerst plaatselijk mist, maar verder schijnt de zon vanochtend geregeld. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat weinig wind.

Vanmiddag zijn er perioden met zon en is het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur komt uit rond 18°C. Er staat weinig wind.

Vanavond zijn er enkele opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog en plaatselijk ontstaat mist. De minima liggen tussen 12°C aan de kust en plaatselijk 5°C in het oosten. Er is boven land weinig wind, maar aan de kust staat een matige zuidwestenwind.

Morgenochtend lost de mist op en er is dan veel zon. De wind uit het zuidwesten neemt toe naar matig, aan de noordwestkust naar (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Morgenmiddag neemt in het westen de bewolking geleidelijk toe. Verder is het zonnig en het blijft droog. De maxima liggen rond 19°C. De zuidwestenwind is matig, aan de noordwestkust is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Morgenavond zijn er wolkenvelden, het blijft vrijwel overal droog. Er staat een matige zuidwestenwind, aan de kust is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.(Bron: KNMI)