De weersverwachting van het KNMI geldig tot morgen middernacht.

Opgesteld op De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op donderdag 18 augustus 2022 om 18.13 uur.

Op de meeste plaatsen droog, morgen in de loop van de dag enkele buien.

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.
Vanavond is het op de meeste plaatsen droog en schijnt af en toe de zon. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is het droog, verder landinwaarts kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 13°C in het noorden tot 17°C aan zee.

Morgenochtend komt er eerst plaatselijk mist voor. Verder is er af en toe zon en komt er van het westen uit geleidelijk meer bewolking opzetten. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten.

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en ontstaan er enkele buien. Hierbij is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt langs de kust rond de 22°C, in het oosten en zuidoosten wordt het 25°C. De wind is matig en komt eerst uit het zuidwesten, vanaf halverwege de middag uit het westen.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het oosten komen nog enkele buien voor, met daarbij een kleine kans op onweer. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit een westelijke richting. (Bron: KNMI)